Punjena vešalica
Sastojci:
800 g svinjskog mesa bez kostiju,
60 g kačkavalja,
60 g šunke,
150 g slanine,
150 g brokolija,
5 g soli
PRIPREMA
Meso isecite na četiri dela i izlupajte tako da dobijete pravougaonik. Šunku, kačkavalj i slaninu isecite na trake. Na meso složite šunku i kačkavalj, urolajte, pa tako rolovano zamotajte u slaninu. Vešalice ispržite u vrelom ulju, a brokoli posebno obarite i servirajte kao prilog.
Sastojci:
800 g svinjskog mesa bez kostiju,
60 g kačkavalja,
60 g šunke,
150 g slanine,
150 g brokolija,
5 g soli
PRIPREMA
Meso isecite na četiri dela i izlupajte tako da dobijete pravougaonik. Šunku, kačkavalj i slaninu isecite na trake. Na meso složite šunku i kačkavalj, urolajte, pa tako rolovano zamotajte u slaninu. Vešalice ispržite u vrelom ulju, a brokoli posebno obarite i servirajte kao prilog.
0 comments:
Post a Comment