Rebarca u sosu
Sastojci:
1,2 kg rebara, 3
00 ml paradajz soka,
250 ml belog vina,
3 kašike sirćeta,
kašika senfa,
kašičica bibera u zrnu,
origano,
2 lovora,
so, biber
PRIPREMA
Paradajz, belo vino, sirće, senf, so, biber i origano izmešajte. U smesu zaronite rebarca i lovor. Ostavite da stoji u frižideru nekoliko sati, što duže to bolje. Rebarca s marinadom stavite u zagrejanu rernu i pecite 40 minuta na 180 stepeni. Rebarca možete da izvadite iz marinade i da ih pečete na roštilju, a marinadu skuvajte da dobijete ređi sos.
Sastojci:
1,2 kg rebara, 3
00 ml paradajz soka,
250 ml belog vina,
3 kašike sirćeta,
kašika senfa,
kašičica bibera u zrnu,
origano,
2 lovora,
so, biber
PRIPREMA
Paradajz, belo vino, sirće, senf, so, biber i origano izmešajte. U smesu zaronite rebarca i lovor. Ostavite da stoji u frižideru nekoliko sati, što duže to bolje. Rebarca s marinadom stavite u zagrejanu rernu i pecite 40 minuta na 180 stepeni. Rebarca možete da izvadite iz marinade i da ih pečete na roštilju, a marinadu skuvajte da dobijete ređi sos.
0 comments:
Post a Comment