Thursday, May 9, 2013

Svinjske krmenadle sa sirom

Svinjske krmenadle sa sirom

Svinjske krmenadle sa sirom

  •  1kg svinjkih krmenadli
  • 400g sira trapista
  • 3 kašike senfa
  • 0.6 dl bešamel sosa
  • 200 g kisele pavlake
  • 2 jajeta 
  • 1 kašika permezana- 
  • so
  • biber 
Kratko ispecite krmenale u pecnici.Prohladite ih i ispendlujte ucelo iz kostiju (file). Zasecite kriške skoro do kraja.Izmedu krišaka mesa umetnite režnjeve trapista predhodno namazane senfom.Stavite u duguljasti pleh.Do pola visine zalijte bešamel sosom.Ostavite u hladnjaku 3 sata da se stegne.Umutite kiselu pavlaku sa jajima i biberom. Zalijte file.Pospite permezanom. Pecite u predhodno zagrejanoj pecnici 45 minuta. Služite toplo.

0 comments:

Post a Comment