Krmenadle sa prelivom od pavlake
Potrebno je:
4 krmenadle bez kostiju
2 jaja
2 kašike mleka
1 dl kisele pavlake
2 cena belog luka
so,brašno,prezle,mleveni biber i začin C
Priprema:
Krmenadle izlupati i posoliti. Umutiti jaja i mleko,a meso uvaljati u brašno,umociti u jaja i na kraju u prezle.Šnicle ispržiti na dobro zagrejanom ulju,pa sloziti u vatrostalnu ciniju i preliti mešavinom od preostalih jaja, izgnjecenog belog luka,bibera,začina,pavlake i kratko zapeći u rerni.
Search This Blog
Archive
-
▼
2013
(31)
-
▼
May
(12)
- Krmenadle sa prelivom od pavlake
- Pečena svinjetina sa narandžom – „Tačno u ponoć “
- Svinjska rebarca
- Sočna i mirišljava rebarca
- Rebarca glazirana medom
- Svinjska krmenadla dobra domacica
- Dinstana svinjetina sa povrćem
- Pohovane svinjske krmenadle
- Pečena svinjetina sa filovanim jabukama
- Svinjske krmenadle sa sirom
- Svinjska rebra u plehu
- Svinjske krmenadle u umaku sa vinom
-
▼
May
(12)
Saturday, May 18, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment