Rebarca glazirana medom
Sastojci:
• 2 kg svinjskih rebaraca
• 2 glavice crnog luka
• 2 kašike peršuna
• 250 ml pileće supe
• 2 kašike soka od limuna
• 125 gr istopljenog putera
Za marinadu:
• 4 ljute papričice
• 4 čena belog luka
• 2 crna luka
• kašika đumbira
• 375 ml vinskog sirćeta
• 125 ml soja sosa
• 170 gr meda
Priprema: Za marinadu pomešajte sve sastojke u teflonskoj posudi. Uvaljajte rebarcai marinirajte ih 4 sata u frižideru. Potom rebarca ispržite na predhodno zagrejanom roštilju i povremeno ih prelivajte marinadom. Preosstalu marinadu sipajte u tiganj, dodajte iseckani crni luk, peršun, supu, sok od limuna i kuvajte dok ne pproključa. Snizite temperaturu i pustite da se kuva još 15 minuta. Smesu sipajte u blender, dodajte istopljeni puter i napravite pire. Napravljeni sos poslužite sa rebarcima.
Search This Blog
Archive
-
▼
2013
(31)
-
▼
May
(12)
- Krmenadle sa prelivom od pavlake
- Pečena svinjetina sa narandžom – „Tačno u ponoć “
- Svinjska rebarca
- Sočna i mirišljava rebarca
- Rebarca glazirana medom
- Svinjska krmenadla dobra domacica
- Dinstana svinjetina sa povrćem
- Pohovane svinjske krmenadle
- Pečena svinjetina sa filovanim jabukama
- Svinjske krmenadle sa sirom
- Svinjska rebra u plehu
- Svinjske krmenadle u umaku sa vinom
-
▼
May
(12)
Sunday, May 12, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment