Marinirana svinjska rebarca
Potrebno:
1,5kg carskog mesa (rebara),
3 kašike meda,
100ml soka od ananasa,
kašika senfa,
tabasko sos,
so, ulje.
Priprema:
U činiju staviti med, uliti sok od ananasa, 100 ml ulja, senf i tabasko po želji. Od carskog mesa nožem razdvojiti rebarca, preseći ih napola i posoliti. Zatim rebarca staviti u pleh za pečenje, malo posoliti, premazati pripremljenom glazurom i ostaviti da se mariniraju oko sat vremena. Marinirana svinjska rebarca staviti da se peku oko 40 minuta u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Tokom pečenja rebarca okretati kako bi se jednako ispekla.
Friday, June 28, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment